Stångå Hotell

Stångå Hotell är ett centralt beläget familjehotell, med välutrustade rum och en stor frukostbuffé som ingår i priset. Hotellet har också flera intressanta paketerbjudanden som man kan ta del av.

Hotellbekvämligheter

Varje morgon serveras en stor frukostbuffé i hotellet matsal, och frukosten ingår i priset för rummet. Tidningar finns att låna, och i receptionen kan man få hjälp med bland annat bagageförvaring, tvättning och strykning. Incheckning sker mellan kl 15:00 och 22:00, och utcheckning sker mellan kl 07:00 och 12:00.

Gratis Wi-Fi finns i hela hotellet, och på hotellets gård finns tillgång till en avgiftsfri parkering i mån av plats.

Hotellet har flera paket att erbjuda, som exempelvis WhiskyExpo i Linköping där man får ett förmånligt paketpris på övernattning samt biljetter till mässan. Ett annat paket är Golfpaketet, där det förutom övernattning på Stångå Hotell även ingår en dags greenfee på golfbanorna Åtvidabergs Golfklubb och Landeryds Golfklubb.

Hotellet har inga konferensmöjligheter i byggnaden, men kan erbjuda konferenslokaler i samarbete med restaurangen De Klomp. Då ingår även övernattning på Stångå hotell samt fika och lunch på De Klomp.

Rummen

Hotellet har 41 rum med totalt 80 bäddar, och man kan välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum/tvåbäddsrum, enkelrum superior, tvåbäddsrum superior och familjerum. I alla rum ingår gratis frukostbuffé och kostnadsfritt Wi-Fi, och rummen är inredda med skrivbord, kabel-tv, litet kylskåp, sittplatser samt kaffe- och tekokare. I samtliga rum finns även eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Parkettgolv och takfläkt finns i alla rum.

Närområdet

Stångå hotell ligger i närheten av resecentrum, med bekvämt gångavstånd på några minuter in till shopping- och restauranggatorna i centrum. Hotellet ligger nära Stångån, och på andra sidan ån bakom Stångebrofältet ligger evenemangsarenan Cloetta Center, där man bland annat kan gå på konserter och ishockeymatcher.