Glyttinge Cottages

Glyttinge Cottages är ett stug- och campingområde några kilometer utanför Linköpings centrum, som ligger i vacker tallskogsmiljö med närhet till Rydskogen. Här kan man välja mellan flera boendealternativ i olika prisklasser.

Bekvämligheter

På området finns en kiosk som säljer snacks och dryck. Grillutrustning kan lånas i receptionen, och det finns en lekplats på området.

Incheckning sker mellan kl 15:00 och 17:00, och utcheckning mellan 9:00 och 12:00. Vet man i förväg att man kommer anlända till stugbyn under en annan tid än incheckningstiden, kontaktar man Glyttinge Cottages i förväg.

Gratis parkering finns, och Wi-Fi finns tillgängligt i alla allmänna utrymmen för en kostnad av 29 kr/timmen.

Boendet

Glyttinge Cottages har tio olika stugor till uthyrning, och man kan välja mellan att bo i campingstuga, självhushållsstuga och stuga med hotellstandard. På området finns också en camping, med plats för husvagnar, husbilar och tält. Campingstugorna saknar dusch och toalett, och det finns istället att tillgå i servicehuset som ligger i närheten. Självhushållsstugorna har ett badrum med dusch och toalett, och har också ett modernt kök och platt-tv. Vill man bo i stuga med hotellstandard ingår bäddning och städning, och kylen fylls med frukostmat. Vissa stugor har tvättmaskin, och i köken finns mikro och kaffekokare. Stugorna är fint och trevligt inredda, och ligger i vacker tallskogsmiljö. Campingområdet har buskar och häckar mellan platserna, och man har rymliga tomter.

Närområdet

Glyttinge Cottages ligger ca tre kilometer från Linköpings centrum i närheten av Rydskogen, endast några minuter från E4:an. Stugområdet ligger ca två kilometer från Linköpings Golfklubb och Valla fritidsområde vid vackra Gamla Linköping.