Sky Hotel Apartments Linköping

Sky Hotel Apartments är ett lägenhetshotell med totalt 70 lägenheter i olika storlekar, som är fullt utrustade och modernt inredda. Lägenhetshotellet ligger ca en kilometer från Resecentrum i Linköping, en bit utanför centrum. Här kan man stanna från en natt till över en månad.

Bekvämligheter

Alla lägenheter har tillgång till en modern tvättstuga i byggnaden, och ett gym finns på andra våningen där ett träningspass kostar 50 kr. Mötesrum finns att bokas, och dessa är belägna på våning 18 och 19 och har därmed en fin utsikt ut mot staden. Cyklar kan hyras, och en avgiftsfri parkering finns i närheten av lägenheterna. Privat parkering och parkering i garage vid byggnaden finns för en avgift på 75 kr/dygn.

Restaurang Bistro Latour ligger 50 meter bort, och frukost kan beställas under vardagar mellan 06:30-08:30.

Veckostädning ingår i priset, och extra städning kan beställas. Hotellets reception är öppen under helgfria vardagar mellan 07:00 och 20:00.

Lägenheterna

Sky Hotel Apartments har totalt 70 lägenheter på 22-121 kvadratmeter och en till fyra rum och kök. Lägenheterna finns i studio small, studio medium, studio large samt tvårumslägenhet. Lägenheterna är möblerade och modernt inredda, och har bland annat spishäll, kyl/frys, mikro, diskmaskin, strykbräda och strykjärn samt tv och DVD. Alla lägenheter har också gratis Wi-Fi. Lägenheterna har ett helkaklat badrum med toalett och dusch samt hårfön. Lägenheterna är ljusa och har stora fönster med en vacker utsikt ut över Linköping. Alla lägenheter har en dubbelsäng och sittplatser, en del rum har även soffa.

Stannar man 1-3 nätter kallas det Hotel Stay, och 4-29 nätter kallas Extended Stay. Vid bokning av något av dessa alternativ ingår frukost för en person varje morgon måndag till fredag. Vid Long Stay stannar man länge än 29 dagar och då ingår inte frukost, men går att köpa för 75 kr/tillfälle. Priset på lägenheten blir billigare om man väljer att stanna längre tid.

Närområdet

Sky Hotel Apartments ligger ca åtta minuters promenad från Resecentrum, och ca 1,5 km från centrum. Buss 10 går från Resecentrum till Tornbyvägen där Sky Hotel Apartments är beläget, och bussresan tar ca fyra minuter.