Scandic Linköping City

Scandic Linköping City ligger vid Stångån fem minuters promenad från resecentrum, och erbjuder boende i ljusa rum med fönster från golv till tak.

Hotellbekvämligheter

Hotellet har ett gym på bottenvåningen samt en bastu, som gästerna får använda utan kostnad. Hotellet lånar även ut cyklar avgiftsfritt.

Restaurangen och baren på hotellet är ljus med stora panoramafönster, och terrassen har utsikt ut mot Stångån. Varje morgon serveras en KRAV-märkt frukostbuffé. I lobbyn finns en liten shop som är öppen dygnet runt, som erbjuder bland annat lättare maträtter och dryck.

Hotellet har flera olika konferenslokaler, varav den största har plats för upp till 50 personer.

Receptionen är öppen dygnet runt, och incheckning sker från kl 14:00.

Gratis Wi-Fi finns i hela byggnaden. Hotellet erbjuder parkeringsplatser för 150 kr/dygnet.

Rummen

Hotellet har 216 rum, och man kan välja mellan att bo i standardrum, familjerum, superior, superior extra samt i svit. Alla rum har tv med sport- och filmkanaler samt trådlöst internet.

Standardrummen är ljusa med stora fönster, och är 20-24 kvadratmeter stora med plats för två vuxna och ett barn. Förutom standardutrustningen har rummen även ett skrivbord.

Familjerummen har trägolv och är 20 kvadratmeter stora, med plats för 1-3 personer. Rummen har två separata sängar samt en bäddfåtölj. Rummen har också bord och sittplats, hårtork och strykjärn.

Superior-rummet är beläget på översta våningen i hotellet, och har balkong med utsikt över vattnet. Rummet har en yta på 29 kvadratmeter och har plats för 1-2 personer i en king size-säng. På rummet finns förutom standardutrustningen även skrivbord och radio. Rummet har också ett större badrum med badkar, dusch och badrock.

Rummen superior extra är mellan 25 och 29 kvadratmeter, och har plats för 1-2 personer. Rummen har en queen size-säng (160 cm) eller en king size-säng (200 cm), och alla rum har trägolv och balkong med utsikt över Stångån. Förutom standardutrustningen som finns i de andra rummen finns här även kaffe- och tekokare, badrockar och dusch- och hudvårdsprodukter från Face Stockholm. Man får också en voucher på 50 kr som man kan använda i hotellets restaurang eller butik. Badrummen har antingen badkar eller dusch med egen bastu.

Hotellets svit ligger på översta våningen, och är 44 kvadratmeter stor med stora fönster och en balkong med utsikt ut över Stångån.

Närområdet

Hotellet ligger vid Stångån, ca fem minuters promenad från resecentrum och ungefär lika långt till centrum med stans shoppingutbud, caféer och restauranger. Sveriges fjärde största evenemangsarena Cloetta Center ligger i närheten av hotellet, på andra sidan naturområdet Stångebrofältet.