Scandic Frimurarehotellet

Scandic Frimurarehotellet är ett centralt beläget hotell, som ligger alldeles invid Linköpings shoppinggator och bara en kort promenad från Resecentrum. Hotellet erbjuder standardrum och superior extra-rum inredda i nordisk design, och varje morgon serveras en stor frukostbuffé som ingår i rumspriset.

Hotellbekvämligheter

Hotellet har ett modernt gym och en relaxavdelning med bastu, med tillhörande duschar och omklädningsrum. På hotellet finns cyklar till utlåning.

På hotellet ligger restaurangen Frimis, som serverar svenska moderna och klassiska rätter. På morgonen erbjuds en stor frukostbuffé med 101 ingredienser, och vid lunch serveras en lunchbuffé. Det finns även en lobbybar på hotellet, där man kan titta på storbilds-tv.

Hotellet har tio olika lokaler för konferenser och möten, och den största lokalen har plats för upp till 150 personer. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken, och internet och LCD-projektor ingår utan extra kostnad.

Receptionen är öppen dygnet runt, och incheckning sker från kl 14:00. Parkering finns i anslutning till hotellet, och kostar 100 kr/dygn.

Scandic Frimurarehotellet passar bra då man reser med barn, då det finns flera aktiviteter som är anpassade för barn såsom filmstunder. I restaurangen finns också en särskild barnmeny.

Rummen

Hotellet har 206 rum, och man kan välja mellan att bo i standardrum eller superior extra.

Standardrummen har badrum med toalett, dusch och hårtork, byxpress eller strykjärn, telefon, kabel-tv samt trådlöst internet. Rummen är inredda i nordiska design.

Rummen superior extra är större dubbelrum på 35 kvadratmeter med plats för 1-2 personer, med trägolv och ett badrum med dusch eller badkar. Rummen är även utrustade med tv med filmkanaler, en soffa, kaffe- och tekokare, trådlöst internet, badrockar som dusch- och hudvårdsprodukter från Face Stockholm. Som boende i ett superior extra-rum får man också en voucher med ett värde på 50 kr som man kan använda i hotellets restaurang eller butik.

Närområdet

Scandic Frimuarehotellet ligger centralt i Linköping, mellan tågstationen och centrum. Hotellet ligger endast ett stenkast från Linköpings shopping- och restauranggator.