Park Hotel Linköping Fawlty Towers

Park Hotel Linköping Fawlty Towers är ett av Linköpings äldsta hotell, och byggdes som ett järnvägshotell år 1888. Sedan dess har hotellet genomgått flera renoveringar, och flera av rummen har idag helkaklade badrum. Rummen är personligt och vackert inredda i gammaldags stil.

Hotellbekvämligheter

Hotellet erbjuder gratis träning på gymmet World Class som ligger på andra sidan gatan, och där finns också tillgång till gratis solarium.

Varje morgon serveras frukostbuffé med bland annat ett stort urval av olika tesorter. Afternoon tea finns tillgängligt vid förfrågan, där det bland annat ingår nybakta scones och 20 olika tesorter. Kaffe och te finns för självservering dygnet runt i hotellets reception. Hotellet har också en restaurang med fullständiga rättigheter.

Olika tillval finns tillgängliga till varje rum, såsom mousserande vin, ost, kex och frukt och Afternoon Tea på rummet.

I anslutning till hotellet ligger Kinarummet, där man bland annat kan gå på teprovning eller lära sig att tillverka smycken.

Hotellet har flera paketerbjudanden, som varierar under året. Ett exempel på paketerbjudande är Vin i Linköping, där det förutom övernattning på hotellet även ingår inträde till en dag på mässan, ett glas vin samt garderobsavgift.

Check-in sker mellan kl 14:00 och 22:00.

Hotellet har gratis Wi-Fi och avgiftsfri parkering på gården.

Rummen

Hotellet har 30 rum, och man kan välja mellan att bo i budgetrum, standardrum, familjerum eller i hotellets svit. Rummen är vackert och individuellt dekorerade, och samtliga rum har platt-tv och gratis Wi-Fi. De tre budgetrummen är enkelrum med toalett och handfat på rummet och gemensam dusch i korridoren. Standardrummen finns både som enkelrum och dubbelrum, och många rum har trägolv och nyrenoverade badrum. I hotellets familjerum finns plats för fyra personer, och är uppdelat på två rum med en dubbelsäng och en bäddsoffa för två. Sviten har en dubbelsäng i form av en himmelssäng, och har bland annat originalträgolv och helkaklat badrum. På rummet finns fruktfat och mineralvatten, och man kan få låna morgonrockar utan extra kostnad.

Närområdet

Hotellet ligger centralt beläget, mittemot Linköping resecentrum. Härifrån är det endast några minuters promenad till centrum med bland annat restauranger, caféer och shopping. Evenemangsarenan Cloetta Center ligger en tio minuters promenad från hotellet, och där kan man bland annat gå på konserter och titta på ishockey.