Quality Hotel Ekoxen

Quality Hotel Ekoxen är ett förstklassigt hotell, beläget nära vackra Trädgårdsföreningen i centrala Linköping. Hotellet har flera olika sorters rum att erbjuda, och det finns även många konferenslokaler att boka.

Hotellbekvämligheter

Genom ett samarbete med spaanläggningen p.a.u.s som ligger i samma byggnad som hotellet, kan man som gäst få tillgång till flera olika behandlingar såsom ansiktsbehandling och klassisk massage. Som gäst har man också tillgång till anläggningens inomhuspool under vissa tider. Hotellet samarbetar också med gymmet Health Care Center, som ligger mittemot hotellet.

Hotellet har en bar och restaurang, som under sommaren har en uteservering öppen ut mot Trädgårdsföreningen. Baren har sköna möbler och en mysig atmosfär. Som gäst får man ta del av en stor frukostbuffé varje morgon, med bland annat ekologiska alternativ.

Quality Hotel Ekoxen marknadsför sig som ett affärs- och konferenshotell, och har 18 olika konferenslokaler i olika storlek att erbjuda med tillgång till modern teknisk utrustning.

I hela hotellet finns gratis Wi-Fi. Parkeringplatser finns tillgängliga mot en avgift. Receptionen är öppen dygnet runt, och erbjuder bland annat tvättningsservice. Incheckning sker från kl 15:00, och utcheckning fram till kl 12:00.

Rummen

Hotellet har 190 rum där man kan välja mellan sex olika rumstyper; moderate enkelrum, superior enkelrum, standard två enkelsängar, superior dubbelrum, de luxe och svit. I alla rum utom enkelrummen finns plats för minst en person till. I samtliga rum finns gratis Wi-Fi och satellit-tv, och det ingår frukost till alla rum. Några av de luxe-rummen har ett stort badkar, egen bastu och balkong. En del har pentry med mikro och vattenkokare på rummet. Alla de luxe-rum har minibar. Sviten har två rum; ett avskilt sovrum med badrum samt ett vardagsrum med separat gästtoalett. Sviten har balkong, egen bastu och minibar. I badrummet finns ett stort badkar.

Närområdet

Quality Hotel Ekoxen ligger intill Trädgårdsföreningen, som är ett naturområde mitt i Linköping med fontäner, träd och planteringar och möjlighet till olika aktiviteter. Hotellet ligger även inom bekvämt gångavstånd från Linköpings shoppingutbud och restauranger och caféer. Resecentrum ligger knappt två kilometer från hotellet.