Hotell du Nord

Hotell du Nord är ett trevligt och personligt hotell med en lugn innergård, och byggdes år 1884. Hotellet är beläget centralt i Linköping med endast några minuters promenad från resecentrum och stadens shoppingutbud. Hotellet erbjuder rum med pentry, och det finns möjlighet att hyra hotellägenhet för en längre tids boende.

Hotellbekvämligheter

Varje morgon serveras en frukostbuffé i hotellets trevliga frukostrum, med en lugnande, grön inredning. Vill man går det också bra att få frukosten till sitt rum. Frukosten ingår i priset.

Hotellet har en fin trädgård, och flera rum har fönster mot den. På gården finns möjlighet till gratis parkering. Gratis Wi-Fi finns i hela hotellet.

Check-in sker mellan 14:00 och 20:00, och check-out mellan 07:00 och 12:00. Om man beräknar anlända till hotellet efter kl 20:00 kan man kontakta hotellet i förväg.

Hotellet har weekendpriser, vilket innebär att rummen har förmånliga priser under helgerna.

Rummen

Hotellet har 21 rum, som alla har egen toalett och dusch, platt-tv med gratis satellit- och filmkanaler samt gratis Wi-Fi. Det finns enkelrum och dubbelrum, och flera av dubbelrummen har ett pentry med kylskåp, kokplatta, mikro och kaffebryggare. Rummen är ljusa och personligt inredda. Vill man ha ett boende under en längre tid kan man hyra en hotellägenhet med möjlighet till självhushåll.

Närområdet

Hotell du Nord ligger centralt i Linköping, 150 meter från resecentrum och 250 meter från centrum med dess utbud av shopping, restauranger och caféer och vackra kyrkor. På andra sidan resecentrum bakom Stångebrofältet ligger Cloetta Center, som är Sveriges fjärde största evenemangsarena.