Linköping Cityhotell och Vandrarhem

Linköping Cityhotell och Vandrarhem erbjuder boende i både hotell- och vandrarhemsstandard samt i lägenhet, vilket gör att man som gäst har möjlighet att välja precis det boende som passar ens budget och behov. Hotellet ligger centralt i Linköping.

Hotellbekvämligheter

Ett gemensamt kök finns att tillgå för alla gäster på Linköping Cityhotell och Vandrarhem, och en frukostbuffé serveras varje morgon. Hotellet lägger fokus på miljö och säkerhet, och har bland annat brandlarm på varje rum som är direktkopplat till SOS-alarm.

Incheckning sker mellan kl 14:00 och 19:00, och om man vet att man kommer ankomma efter kl 19:00 kan man kontakta hotellet i förväg. Utcheckning sker fram till kl 11:00. I receptionen kan man få hjälp med bland annat bagageförvaring och tvättning.

Gratis Wi-Fi finns i hela byggnaden, och parkering finns på hotellets innergård och kostar 40 kr/dygn.

Rummen

På Linköping Cityhotell och vandrarhem kan man välja mellan att bo med hotellstandard, i lägenhet eller med vandrarhemsstandard. Oavsett vilket man väljer så har man alltid toalett, dusch och hårtork på rummet, samt safetybox, strykjärn och strykbräda, kabel-tv med fria filmkanaler och gratis Wi-Fi. Frukostbuffé serveras varje morgon, och ingår i priset förutom om man väljer att bo med vandrarhemsstandard då den kostar 60 kr. Oavsett vilket rum man väljer så har man tillgång till ett gemensamt kök.

Vill man bo med hotellstandard kan man välja mellan enkelrum och dubbelrum i rumstypen standard eller comfort, och det finns också familjerum att boka. Rumstypen comfort är större än standardrummen, och har också ett pentry med möjlighet till egen matlagning. Familjerummen har plats för upp till fyra personer, och innehåller inget pentry.

I lägenheterna finns ett fullt utrustat kök, och här kan man välja mellan enkelrum superior, dubbelrum superior och en familjelägenhet med tre till sex bäddar. Dubbelrummet och familjelägenheten har ett vardagsrum och ett separat sovrum. I familjelägenheten finns en bäddsoffa i vardagsrummet.

Vill man bo med vandrarhemstandard kan man även här välja mellan enkelrum, dubbelrum och familjerum. Alla rum har dusch och toalett och tillgång till kök. Sängkläder ingår i priset, lakan får man ta med själv eller hyra på plats. Rummet städar man själv, eller så betalar man en avgift för tjänsten.

Närområdet

Linköping Cityhotell och Vandrarhem ligger vid Drottninggatan, endast en kort promenad från Linköpings centrum. Hotellet ligger även nära Linköpings trädgårdsförening, där man kan promenera i vackra naturmiljöer.